Ga naar de inhoud

Flexibele werkuren die passen in jouw levensstijl.

Ontdek de mogelijkheden van een carrière bij Kobold Belgium.

WORD CONSULENT(E)

placeholder

Sociaal verkopen

Een carrière bij Kobold Belgium biedt een leuke en flexibele manier om een extra inkomen te verdienen door een prachtig product te laten zien met behulp van een leuke demonstratie in groep. Zoek je een job waarbij jij zélf kiest wanneer je werkt, met veel sociaal contact en ruimte om te groeien? Gevonden!

placeholder

Beheer uw agenda volgens uw persoonlijke behoeften

Als Kobold-consulent(e) bepaal je zelf je werkuren, ben je je eigen baas en maak je gebruik van je eigen talenten. Een gedreven mama of papa? Leerkracht? Bediende? Een carrière bij Kobold Belgium biedt flexibele werkuren die passen bij uw leven, zonder de verplichtingen of beperkingen van een normale ‘nine-to-five’ job. Een prachtig evenwicht tussen werk, privé en inkomen.

placeholder

Geef uw inkomen een boost

Kobold Belgium biedt een mogelijkheid om deel te nemen zonder enige investering van uw kant. Bovendien kunt u een gezond extra inkomen of een voltijds inkomen verdienen dat zeer gunstig scoort in vergelijking met dat van hooggekwalificeerde professionals. Belangrijker nog, je bepaalt ook zelf je salaris! Je verdient aan elk product dat je verkoopt. Wij begeleiden u hierbij en bieden u een gratis opleiding en ondersteuning aan.

Wat houdt de job van een consulent(e) in?

  • De kwalitatieve Kobold producten voorstellen.
  • Klanten adviseren en inspireren.
  • Helpen bij de organisatie van “product party’s” bij klanten thuis.
  • Bestellingen opnemen en de gastvrouw verzekeren van de levering.
  • Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop bieden.